Pancake.

20120415-140054.jpg

20120415-140104.jpg

20120415-140115.jpg

Hei, i morrest lagde jeg pannekaker til frokost. Vi fikk da besøk av Julie og Svenn mayer. Så vi satt ved frokostbordet og koset oss med mine hjemelagde pannekaker. Etter frokost gikk vi alle en tur men seførgelig ble være dårlig så det ble en kort tur.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ◊ Life og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til Pancake.

 1. Vivi-Ann sier:

  E da ikkje typisk.E sku gå tel Markvannet før å sjå om svanan så e såg i går hadd landa der,ser jo ikkje en dritt no. Ha en fi dag 🙂

 2. Mee sier:

  så på tidligere innlegg, du er kjempe pen, men du kler virkelig ikke så mye hvitt når du har såpass lyst hår. Ikke noe frekt, men den hvite blusa ble for my hvitt, i tillegger du ikke særlig brun. så burde satse på litt mer farger,eeller farge håret og solarium : )

  • EdgyPop sier:

   Ikke meningen å være frekk, men jeg syns kommentaren din er nettopp det. Frekk. Du kommer med en personlig mening, uten å ha en god begrunnelse på hvorfor. Skal du først si at en person ikke passer til hvitt eller lyst hår, så vær så snill å begrunn det.

   Heldigvis så er det slik inne mote at smaken er som baken – delt. Det er ikke alle som ønsker å ha mørkt hår, være unaturlig brun og kle seg i farger. Det er da heller ikke unormalt for oss nordmenn å være litt bleike etter en solfri vinter.

   Jeg har sett Linn med det meste som er å finne av hårfarger, det er vell nesten bare grønt hun ikke har hatt. På bakgrunn av det vil jeg si at hun kler lyst hår. Jeg vet også at hun liker å ha lyst hår og kle seg i lyst når det nærer seg sommer. I tillegg passer det personligheten hennes.

   Så tenkover grunnene til skrive slikt før du kommer med kritikk. Vi alle har hver vår smak og stil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s